Електронен речник на заинтересования

Електронният речник ще бъде попълван всеки месец с понятия, насочени към по-доброто разбиране на целите и мотивите на европейските политики в тяхната цялост, отношения, причинни връзки, технологични решения и процеси, закономерности, ценности.
В речника има само някои от подходите към понятията, не всичко за тях. Направен е с възможността да бъде редактиран и допълван. Съдържанието на речника не е авторско, а е формирано от различни източници, които ще бъдат посочвани и допълвани.Eвропас - интернет платформа за всеки, който подготвя документи за работа, търси работа и информация

Платформата Eвропас е ценен инструмент за всеки, които подготвя своите документи за работа, търси работа, както и различни възможности за участие в курсове. Европас дава възможност да намерите информация за учене и работа в различни европейски страни!

С платформата можете да се регистрирате и да създадете свой профил, в който да опишете всички свои умения, квалификации, интереси и опит. Въз основа на това всеки потребител получава  съобразно със своите нужди, интереси и компетенции предложения за курсове и работни места (чрез EURES) в своето портфолио.

Ако искате да кандидатствате за предложените ви възможности, можете да създадете своята  автобиография и мотивационно писмо, използвайки новия онлайн редактор. Можете също така да добавите файлове (документи, дипломи, изображения) към личната си библиотека, така че информацията и документите да са достъпни на едно сигурно място. Потребителите могат да споделят връзка към своя профил с работодатели и служби по заетостта за съвети и подкрепа при изграждане на своята кариера.

Освен тези инструменти, учащите се и работниците в цяла Европа могат също да имат достъп до подходяща информация за обучение и работа в ЕС, включително връзки към национални услуги, предоставяни от държавите членки.

Европас предлага редица онлайн инструменти и информация за хора от всички възрасти и на всички етапи от живота. Те са достъпни на 29 езика напълно безплатно за всички европейци, които искат да направят следващата стъпка в обучението и кариерата си с ЕВРОПАС!

Може да използвате платформа на следния линк: тукВъзгледите и мненията, изразени тук, принадлежат изцяло на техните автори и не отразяват официалната позиция на Европейската комисия. Европейската комисия не може да гарантира точността на информацията, съдържаща се в тях. Нито Комисията, нито което и да е лице, действащо от името на Комисията, носят отговорност за съдържанието или информацията, публикувана тук.Към речника


TWEET to @ECinBulgaria