Годишна конференция по Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“ 2019 г.

Европейски информационен център ЕВРОПА ДИРЕКТНО - Благоевград. ЕВРОПА ДИРЕКТНО- Благоевград е част от ИНФОРМАЦИОННАТА МРЕЖА EUROPE DIRECT, която обхваща целия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Дата: 2019-11-19

В началото на месец декември Център за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) ще проведе традиционната си Годишна конференция по Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“.


Конференцията „20 години Център за развитие на човешките ресурси – „Еразъм+ – Changing lives, Opening minds“ ще бъде открита в 10.00 ч. на 6 декември (петък) 2019г., в Интер Експо и Конгресен Център, София. По време на форума ще бъде направен обзор на проектите и дейностите, осъществени в България с подкрепата на най-голямата програма за образование, обучение, младеж и спорт на ЕК, Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“, като ще бъдат връчени наградите за успешните проекти, финализирани през 2019 година и ще се проведе пленарна сесия за обсъждане бъдещето на Програма „Еразъм+“.

Участие в Конференцията ще вземат Еврокомисарят по иновациите и младежта г-жа Мария Габриел, вицепремиерът г-н Томислав Дончев, министърът на образованието и науката г-н Красимир Вълчев, министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев и изпълнителният директор на ЦРЧР г-н Петьо Кънев.

Екипът на ЦРЧР кани настоящи или бивши бенефициенти по Програма „Еразъм+“ и/или „Програма „Европейски корпус за солидарност“, които желаят да бъдат гости на Конференцията, да се регистрират за участие: ТУККъм всички новини

План за инвестици за ЕС
#investEUTWEET to @ECinBulgaria