„Аз съм Европа“: включете се в нашия фотоконкурс

Европейски информационен център ЕВРОПА ДИРЕКТНО - Благоевград. ЕВРОПА ДИРЕКТНО- Благоевград е част от ИНФОРМАЦИОННАТА МРЕЖА EUROPE DIRECT, която обхваща целия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Дата: 2019-01-23

Участвайте в конкурса на Европейския парламент в Инстаграм, посветен на лицата на Европа, и спечелете пътуване до Европейския парламент в Брюксел на Деня на отворените врати.


Европейските избори през май ще определят бъдещето на Европа. Но и днес, и утре, Европа ‒ това сме всички ние. Затова Ви каним да споделите с нас как изглежда Европа чрез лицата на хората около Вас. Победителите в това състезание ще бъдат поканени да посетят Европейския парламент в Брюксел на 4 май.

Правилата

  • Споделете в Инстраграм Ваша снимка, снимка на важен за Вас човек или на няколко души и ни разкажете историята зад тази снимка
  • Когато публикувате снимката, включете нашия профил в Инстаграм @europeanparliament и използвайте хаштага #iameurope
  • Включете се в нашата инициатива за изборите "Този път ще гласувам"  
  • Крайният срок за изпращане на снимки е 1 април, 13 часа българско време.

Кой може да участва

За да се включите в конкурса, трябва да живеете в страна от ЕС, да бъдете на възраст над 18 години, да притежавате пълните права над Вашите снимки, да имате публичен профил в Инстаграм и да можете да пътувате до Брюксел на 4 май.

Наградата

В конкурса ще бъдат определени шестима победители ‒ петима ще бъдат подбрани от нас, а един ‒ от потребителите в Инстаграм. По време на конкурса ние ще публикуваме на нашия профил някои от най-хубавите снимки и тази, която получи най-много харесвания, ще бъде обявена за победител на публиката.

Снимките победителки ще бъдат изложени заедно с по-голяма подборка в Европейския парламент в Брюксел на 4 май. Шестимата победители в конкурса ще бъдат поканени да присъстват на изложбата.

Имате нужда от вдъхновение?

Вижте няколко впечатляващи портрета! Снимката по-горе е на румънската фотографка Михаела Норок (@the.atlas.of.beauty). Не пропускайте и красивите потрети под текста в източника: http://www.europarl.europa.eu/news/bg/headlines/eu-affairs/20190117STO23723/az-sm-evropa-vkliuchete-se-v-nashiia-fotokonkursКъм всички новини
План за инвестици за ЕС
#investEUTWEET to @ECinBulgaria