EYE 2018: два дни, 8 000 участници, безброй идеи за бъдещето

Европейски информационен център ЕВРОПА ДИРЕКТНО - Благоевград. ЕВРОПА ДИРЕКТНО- Благоевград е част от ИНФОРМАЦИОННАТА МРЕЖА EUROPE DIRECT, която обхваща целия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Дата: 2018-05-29

Европейското младежко събитие в Страсбург (EYE 2018) дава на младите хора възможност за обмяна на идеи. Научете най-важното за програмата и отразяването.


На 1-2 юни Европейският парламент отваря вратите си за над 8 000 младежи от ЕС и отвъд него. Третото по ред Европейско младежко събитие посреща още повече участници от предишните издания. Те ще се включат в дебати, представления, семинари и много други мероприятия. Разгледайте програмата на конференцията.

 

Председателят на Парламента Антонио Таяни ще открие събитието в пленарната зала в петък от 10 часа местно време. Идеите, които ще бъдат формулирани в рамките на двата дни, ще бъдат обобщени в доклад, който ще бъде представен пред комисиите на ЕП след лятото.

 

Дебатите ще бъдат излъчвани на живо на страницата на Парламента. Ще можете да откриете също така отразяване на живо на профилите на Парламента и EYE във Facebook. Не пропускайте да се регистрирате и за официалната страница на събитието във Facebook!

 

Ние също така ще проведем интервюта на живо за профилите ни в Twitter на английски и френски език. Ако искате да участвате в онлайн дискусията, използвайте хаштага #EYE2018! Ще можете да следите и нашето отразяване в Instagram и Snapchat, както и да използвате официалното приложение за EYE 2018, налично на App Store, Google Play и във версия за настолен компютър.Към всички новини

План за инвестици за ЕС
#investEUTWEET to @ECinBulgaria